incashflow

Prettig werken incashflow? 

Ondernemers willen eigenlijk maar één ding: bezig zijn met de core business. Niet alleen productie draaien en diensten leveren, maar vooral ook zorgen dat de klanten meer dan tevreden zijn. Het totale bedrijf in optimale flow.

Zorgen over geld horen daar niet bij. Zolang klanten op tijd de facturen betalen, is er geen probleem met de cashflow. Maar soms werkt het in de werkelijkheid nét even anders. Vandaar dat we het bij Jongerius belangrijk vinden dat een bedrijf 'incashflow' blijft. Lekker aan de slag voor de klanten, zonder zelf zorgen te hebben over de liquiditeit. Wij kunnen daarbij helpen.

Samen met de ondernemer kunnen we ervoor zorgen dat er tijdig beschikking is over de financiële middelen en de klant nog steeds ambassadeur blijft van het bedrijf; effectief debiteurenbeheer en relatiebeheer gaan namelijk prima samen! 

Nieuwsgierig geworden hoe we dat aanpakken en wat wij van Jongerius voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak of bel ons op telefoonnummer 033-4700886.
U doet uw bedrijf én de klanten daarmee een groot plezier.