Jongerius Carrière

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of een goede start van je carrière?

Bekijk dan hieronder ons vacature aanbod.

Onze vacatures

Wij zijn altijd opzoek naar getalenteerde mensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Denk jij dat je van meerwaarde kunt zijn voor onze organisatie? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures. 

Helaas zijn er op dit moment geen openstaande vacatures.

Zit jouw droomfunctie hier (nog) niet tussen of hebben wij momenteel geen openstaande vacatures?
Stuur ons dan een goed gemotiveerde open sollicitatie toe om ons te overtuigen en wie weet maak jij straks deel uit van het Jongeriusteam.

NB. Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Opleiding & Stage

Al meer dan een decennium fungeert Jongerius Gerechtsdeurwaarders/Juristen/Incasso als erkend leerbedrijf voor gedreven MBO-studenten (hoofdzakelijk zakelijk-juridische dienstverlening). Wij trachten studenten tijdens hun stageperiode op alle facetten van ons beroep in te zetten, waarbij het uiteindelijke doel is dat de student als zelfstandig incassomedewerker aan de slag kan.

Ook gaan de stagiaires herhaaldelijk mee op “route” met de deurwaarder om zo ook dit aspect van het werk te ervaren. Tijdens de stageperiode is er een continue ondersteuning en is er ook ruimte om aan schoolzaken te werken. Voor ons is deze balans van groot belang.  Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om stagiaires in dienst te nemen en hen klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Leuk te vermelden is dat een aantal stagiaires na het behalen van hun diploma bij ons in vaste dienst zijn getreden.

Heb jij interesse in ons vakgebied en sta jij te springen om stage te lopen bij onze mooie organisatie? Kijk dan snel of wij een plek voor jou beschikbaar hebben op stagemarkt.nl of stuur ons een open sollicitatie.