Over Jongerius

Jongerius is een deurwaarderskantoor gespecialiseerd in het voorkomen en incasseren van huurvorderingen en van vorderingen van de overheid en non-profit instellingen. Het team van Jongerius bestaat uit ruim 40 medewerkers, onder wie 7 gerechtsdeurwaarders en 3 juristen.

 

Wie zijn wij?

Jongerius Overheid legt zich toe op de incasso van overheidszaken, onder andere voor het CJIB, DUO, UWV. En is al jaren toonaangevend in aanpak en prestaties .

Dit geldt ook voor Jongerius Huurdesk, onze afdeling die gespecialiseerd is in huurincassozaken van woningcorporaties, commercieel vastgoed en vastgoedbeheerders/propertymanagers.  Jongerius Huurdesk verzorgt niet alleen de incasso, maar biedt ook producten en diensten om structureel en systematisch het betaalgedrag van huurders te verbeteren. Wij geloven dat huurincasso verder gaat dan de huurder wijzen op diens betalingsverplichting. Jongerius Huurdesk ontzorgt woningbouwcorporaties en vastgoedorganisaties dan ook volledig in de huurincasso. In de breedste zin. Van vroegsignalering en debiteurenbeheer tot incasso en ontruiming. Wij zetten al onze kennis en middelen in om huurwoningen goed en betaalbaar te houden. Voor verhuurders én huurders.

Incasseren is ons vak, en dat doen we met passie. Daarbij staat maatwerk voor de klant en een persoonlijke benadering van de debiteur centraal. Wij houden van korte en informele communicatielijnen zodat we snel en effectief voor u aan de slag kunnen. Samen met u gaan we voor het beste resultaat.

 

Werken bij 

Wij verwelkomen zowel nieuw talent alsook doorgewinterde incassomedewerkers bij Jongerius. 
Onze organisatie wordt gekenmerkt door een open en informele werksfeer, betrokken collega’s en kwaliteit in onze dienstverlening. Denk jij een interessante aanvulling te zijn binnen het team van Jongerius, gezien jouw werkervaring en achtergrond, of ben jij die ‘ruwe diamant’ waar wij glans en schittering in aan kunnen brengen? Twijfel dan niet en bekijk onze vacatures.
 

Lees meer

Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren

Incasso-ondernemingen en gerechtsdeurwaarders worden regelmatig gezien als veroorzaker en/of vergroter van leed en overlast bij debiteuren. Helaas is dat niet altijd onterecht opgemerkt. 

Wij geloven in een incassoaanpak die mensen in hun waarde laat en waarbij rekening gehouden wordt met de financiële positie van de debiteur. Wij hebben oog voor zowel het belang van de schuldeiser als ook voor het belang van de debiteur. 

Het keurmerk SVI is voor debiteuren een waarborg voor een correcte en oplossingsgerichte benadering vanuit Jongerius. Het is vanzelfsprekend dat de bereidheid tot- en de medewerking aan een oplossing door debiteur eveneens van essentieel belang is. 
 

Lees meer

ISO 9001 : 2015 certificering

Als professionele dienstverlener met een scherp oog voor kwaliteit heeft Jongerius medio 2018 een uitgebreide audit voor de ISO norm 9001:2015 door TÜV Rheinland succesvol doorlopen en het bijhorende certificaat ontvangen.
Deze internationale norm bevordert een procesbenadering bij het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van de doeltreffendheid van een kwaliteitsmanagementsysteem. Een en ander met het doel de klanttevredenheid te verhogen door te voldoen aan de eisen van de klant.
De consequente toepassing van een efficiënt kwaliteitsmanagementsysteem verzekert onze klanten – én de klanten van onze klanten – van adequate, moderne dienstverlening waarbij continu aandacht is voor verbetering van processen. Dienstverlening met oog voor ieders belangen.

 

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Jongerius wil een waardevolle bijdrage aan de samenleving leveren. Dit doen wij onder meer met sponsoring van maatschappelijke organisaties. En door verantwoord om te gaan met het milieu.

Energieneutraal kantoor 
Het kantoor van Jongerius is in 2015 volledig verbouwd tot een energie-neutraal kantoor. Hiertoe zijn veel innovatieve technieken toegepast zoals een warmtepomp, clima-level vloerverwarming, led-verlichting waardoor we met onze 250 zonnepanelen volledig zelfvoorzienend zijn. Wij scheiden ons afval, werken zoveel mogelijk papierloos en onze deurwaarders rijden in hybride auto’s.  

Compassion
Compassion helpt kinderen in armoede op elk gebied vooruit. Met zorg voor verstand, lichaam, hart en geest draagt Compassion eraan bij dat de kinderen in het sponsorprogramma zich gezond ontwikkelen. Zodat ze opgroeien tot zelfredzame volwassenen die op hun beurt de gemeenschap waarin zij leven kunnen veranderen. Jongerius sponsort via Compassion 12 kinderen in Ecuador en Rwanda.

Matchpoint
Jongerius is lid van Matchpoint. Matchpoint slaat bruggen tussen ondernemers in Amersfoort kwetsbare, vaak onzichtbare groepen in de samenleving zoals ouderen, daklozen en mensen met een beperking. Brengt zinvolle ontmoetingen tot stand en gezamenlijke activiteiten. Zo draagt deze organisatie eraan bij dat mensen meer naar elkaar omkijken.

Klachtenregeling

Bent u niet tevreden over hoe Jongerius uw opdracht uitvoert of heeft u een andere klacht? Neemt u dan contact met ons op, zodat wij het samen kunnen oplossen.
 

Meer weten of contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.