Jongerius Overheid

Maatschappelijk verantwoord incasseren.

Fair en oplossingsgericht in aanpak.

Schulden horen betaald te worden. Dat staat als een paal boven water. Maar liefst wel zonder dat de debiteuren daardoor weer nieuwe schulden maken en steeds verder in de problemen komen. 

Achter ieder dossier gaat een mens schuil. Iemand die een zorgvuldige, rechtmatige en fatsoenlijke benadering verdient. Persoonlijk en respectvol. Daar staat Jongerius Overheid voor. Omdat we daar zelf achter staan, en omdat we beseffen dat ons handelen direct afstraalt op onze opdrachtgevers. 

De overheid behoort al ruim 20 jaar tot onze opdrachtgevers. Zo incasseren wij namens het CJIB, het CAK ,en  DUO, UWV, RVO en gemeenten. Daarbij realiseren we de juiste balans tussen invordering – zo veel mogelijk incasseren – en zorgplicht. Met onze persoonsgerichte, transparante, op maat gesneden aanpak helpen we voorkomen dat schulden onnodig oplopen. En in elk stadium van het incassoproces maken we het de debiteur zo eenvoudig mogelijk om zelf contact met ons op te nemen, te overleggen en te betalen.

Dat leidt tot uitstekende resultaten. Jongerius verstaat de kunst van het maatschappelijk verantwoord incasseren. We weten debiteuren ertoe te bewegen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Met zo min mogelijk kosten, dus uiterst efficiënt. Onze scoringspercentages voor de publieke sector behoren al jaren tot de top van Nederland.
 

Meer weten of contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.