Jongerius Overheid & Non-Profit

Maatschappelijk verantwoord incasseren.

Fair en oplossingsgericht in aanpak.

Jongerius Overheid

Schulden horen betaald te worden. Dat staat als een paal boven water. Maar liefst wel zonder dat de debiteuren daardoor weer nieuwe schulden maken en steeds verder in de problemen komen. 

Achter ieder dossier gaat een mens schuil. Iemand die een zorgvuldige, rechtmatige en fatsoenlijke benadering verdient. Persoonlijk en respectvol. Daar staat Jongerius Overheid voor. Omdat we daar zelf achter staan, en omdat we beseffen dat ons handelen direct afstraalt op onze opdrachtgevers. 

De overheid behoort al ruim 20 jaar tot onze opdrachtgevers. Zo incasseren wij namens het CJIB, het CAK ,en  DUO, UWV, RVO en gemeenten. Daarbij realiseren we de juiste balans tussen invordering – zo veel mogelijk incasseren – en zorgplicht. Met onze persoonsgerichte, transparante, op maat gesneden aanpak helpen we voorkomen dat schulden onnodig oplopen. En in elk stadium van het incassoproces maken we het de debiteur zo eenvoudig mogelijk om zelf contact met ons op te nemen, te overleggen en te betalen.

Dat leidt tot uitstekende resultaten. Jongerius verstaat de kunst van het maatschappelijk verantwoord incasseren. We weten debiteuren ertoe te bewegen hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. Met zo min mogelijk kosten, dus uiterst efficiënt. Onze scoringspercentages voor de publieke sector behoren al jaren tot de top van Nederland.
 

Jongerius voor Scholen

Al jaren incasseren wij de nog te betalen cursusgelden, excursies, aanvullende onderwijsmaterialen en stagevergoedingen van diverse scholen en opleidingsinstituten.
Wij snappen hoe de processen lopen en op welke momenten er piekbelastingen bij de scholen zijn. Jongerius speelt hier flexibel op in en ontzorgt u echt.

Bij ons geen ingewikkelde verhalen en wollige termen, want daar wilt u niet mee bezig zijn. Leerlingen zijn bij ons geen nummer. Wij  hebben begrip en aandacht voor een persoonlijke situatie.
Samen met de leerling of ouders zoeken wij naar een geschikte oplossing.

Gedurende het incassotraject is er van begin tot eind een vast aanspreekpunt, zowel voor (ex)leerling/student als school.
Zo wordt optimaal grip gehouden op de situatie en ontstaat er geen ruis op de lijn.  Wij proberen altijd met elkaar tot een oplossing te komen waar iedereen tevreden mee is.  

Meer weten of contact opnemen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.