Training Effectief Telefonisch Incasseren

INHOUD
Telefonisch incasseren is echt een vak apart en veel mensen zien hier dan ook huizenhoog tegenop om het in de praktijk te doen. Ook ziet men regelmatig een ogenschijnlijk goed telefoongesprek niet het gewenste resultaat opleveren of alsnog escaleren. Herkent u een van deze benoemde situaties, of wilt u gewoon juist nog beter worden in het telefonisch Incasseren? Dan is de inhoud van deze interactieve training precies iets voor u!

Ontdek de juiste structuur voor een gesprek, wat voor type persoon heeft u aan de telefoon en oefen met diverse gesprekstechnieken waardoor u zelf de controle houdt in uw gesprekken en doelgericht aanstuurt op betaling en het verkrijgen van relevante informatie.

VOOR WIE?
Deze training is zeer geschikt voor medewerkers van financiële administraties, debiteurenbeheerders en incassomedewerkers.

INHOUD EN ONDERWERPEN
Omgaan met verschillende soorten gedragingen
Effectieve gesprekken voeren op zakelijk en menselijk niveau
Doel, fasen en gespreksstructuur aanbrengen
Leren communiceren vanuit een helikopterview
Omgaan met emoties
Feedback geven, argumenteren en vraagtechnieken
Luisteren, samenvatten en doorvragen
Oefenen en bespreken van casussen uit de praktijk

Heeft u zelf een passende casus die u wilt bespreken tijdens onze training, of specifieke wensen ten aanzien van leerdoelen? Onze trainer kan deze expliciet aan bod laten komen en hier extra aandacht aan besteden tijdens de training. Voeg in dat geval uw casus of wensen dan als bijlage toe bij uw aanmelding.

Op deze wijze willen wij u graag de ruimte geven om deze open training toch een zeer persoonlijke karakter en maatwerk mee te geven.

Let op: Het aantal inschrijvingen is beperkt! Bij te veel inschrijvingen zullen wij op korte termijn een extra datum voor deze training inplannen.

 

Hardwareweg 1, Amersfoort

07-06-2019 09:00
02-07-2019 14:15

Nee