ADMINISTRATIEF JURIDISCH MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF JURIDISCH MEDEWERKER

Ben jij goed in persoonlijk contact? Creatief in het vinden van oplossingen? Zoek je een werkplek waar geen dag hetzelfde is? En ben je een sociale teamplayer? Dan hebben wij dé baan voor jou!

 

Jouw werk bij Jongerius
Voor onze afdeling Overheid zoeken wij een Juridisch Medewerker Incasso.
In deze functie maak je deel uit van een team dat gespecialiseerd is in de behandeling van incassozaken van de overheid en non-profit. Dit team bestaat uit 13 sociale, hard werkende en gezellige incassotoppers.

Je taken zijn:

 • Behandelen en beoordelen van het gehele incassotraject in diverse dossiers
 • Telefonisch contact met de klant-debiteur, derden en onze opdrachtgevers in de breedste zin van het woord (geven van advies, afspreken van betalingsregelingen, beantwoorden van vragen etc.)
 • Opstellen van brieven/e-mails en ambtelijke stukken
 • Zorgen dat de dossiers volledig en up-to-date zijn

Wij zijn opzoek naar:

 • Een enthousiaste, hardwerkende collega met minimaal MHBO niveau
 • Je bent klantgericht en hebt goed ontwikkelde mondelinge en schriftelijke vaardigheden (onderdeel assessment). Je duikt het liefst de telefoon in om contact te leggen!
 • Ervaring met Office-gerelateerde programma’s
 • Je werkt graag in teamverband
 • Je bent sociaal en biedt graag een helpende hand waar dat kan
 • Ervaring met incassowerkzaamheden en/of debiteurenbeheer is een pré, maar niet noodzakelijk

 

Daarnaast zoeken wij iemand die aansluit bij de kenmerken van ons eigen Jongerius DNA:
verantwoordelijkheid – eerlijk – werkplezier – loyaliteit – menswaardig – rechtvaardig – resultaatgericht – leiderschap

Beschikbaarheid: 32-40 uur per week.

Wie zijn wij?
Jongerius is een gerechtsdeurwaarderskantoor gespecialiseerd in Vastgoed- en Verhuur incasso, Overheidsincasso en incasso voor non-profit instellingen. Onze organisatie richt zich volledig op het sociaal verantwoord incasseren van vorderingen en wil hierin de beste zijn. Dit doen wij op onze eigen unieke manier, de Jongerius Verantwoord Incasseren methode waarbij persoonlijk contact het belangrijkste onderdeel is van ons werk.

Wij zijn van mening dat incasseren niet zomaar een vak is, het is onze specialiteit en dat doen we met passie en zorg!

Waarom is het leuk om bij ons te werken?
Jongerius is een flexibele organisatie waar we houden van no-nonsense, korte lijnen en een informele sfeer. Wanneer we niet thuiswerken, genieten we van ons duurzame en industriële kantoorpand: Een heerlijke en bijzondere werkplek in Amersfoort!

Ons team is divers en zal ervoor zorgen dat jij je direct thuis voelt binnen onze organisatie. We houden van hard werken en tussendoor is er voldoende ruimte voor een gezonde dosis humor en ontspanning. Regelmatig worden er gezellige (online) borrels, uitjes en sportieve activiteiten georganiseerd, deze wil je niet missen.

Wat bieden wij?
Een lach op je gezicht! En een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling, 26 vrije dagen, voldoende ontwikkelmogelijkheden) een marktconform startsalaris tussen de € 1.900,00 en € 2.600,00 afhankelijk van de ervaring die je meebrengt en een afwisselende, zinvolle baan.

Kom maar op!
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voel je een match? Stuur je motivatiebrief en CV naar onze HR-afdeling (Marjanne Dokter).

Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer direct!


  mensen_achter_laptop_met_papieren_op_tafel