Commercieel Vastgoed

Commercieel Vastgoed


Jongerius Huurdesk is het label van Jongerius Gerechtsdeurwaarders / Juristen / Incasso B.V. dat specifiek ontwikkeld is voor vastgoedorganisaties met als doel het optimaliseren van het huurincassoproces.
Onder vastgoedorganisaties verstaan wij (Institutionele) Beleggers in Vastgoed, Vastgoed Beheerders en Woningcorporaties. Speciaal voor deze organisaties hebben wij een totaalpakket aan diensten in het leven geroepen, welke continu wordt doorontwikkeld en flexibel inzetbaar is.

Mensen echt willen helpen zit in ons denken en handelen; het is onderdeel van ons DNA.”

Onze organisatie is zich reeds jaren geleden gaan specialiseren op het gebied van Huurincasso. Dit zijn wij als dusdanig in de markt verder gaan uiten door middel van ons label Jongerius Huurdesk.

Wij willen graag als partner gezien worden door onze opdrachtgevers en niet enkel als een dienstverlener. Samen met onze opdrachtgevers blijven kijken náár, en blijven ontwikkelen bínnen elkaars processen, om zo de aanpak van de schuldenproblematiek naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier streven we ernaar om dichter bij een duurzamere oplossing te komen in de incassodossiers van uw klanten. Hierbij zetten wij alle middelen in die binnen onze grenzen liggen en gaan daarbij zelfs over onze eigen grenzen heen!

Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

Richard de Bruijn

U kunt hierbij o.a. denken aan de inzet van onze buitendienstmedewerkers van de Jongerius Bezoekservice, onze collega’s van het FCT (Financial Care Team), of middels één van onze partners waarmee wij een strategische samenwerking hebben. Resulterend in een dalende debiteurenportefeuille voor u als opdrachtgever en het voorkomen van gedwongen huisuitzettingen. Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

8 redenen om voor Jongerius te kiezen.

Wij werken graag met u samen

Bent u nieuwsgierig wat Jongerius voor u kan betekenen, of heeft u een andere vraag? Laat hier een bericht achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.