Volg ons op de weg die leidt naar sociaal verantwoord incasseren

Volg ons op de weg die leidt naar sociaal verantwoord incasseren

Jongerius vindt het belangrijk dat schulden van mensen niet onnodig oplopen en op tijd worden afgelost. Jongerius gaat voor een schuldenvrije toekomst. Wij vinden sociaal en verantwoord incasseren dan ook de enige logische manier waarop schulden geïnd worden.

Woningcorporaties

 Sociaal incasseren met Jongerius betekent maximaal rendement en de beste preventie voor ontruiming. 

Commercieel vastgoed

 Rechtvaardig en sociaal houden wij met onze JVI-aanpak uw klant-debiteuren aan de afspraken. 

Publieke sector

 Door onze JVI-aanpak dragen wij bij aan een duurzame oplossing voor betalingsproblemen. 

Jongerius Verantwoord Incasseren (JVI)

Wij zijn de regisseur tussen preventieve maatregelen, uw debiteurenbeheer, schuldhulpverlening en incasso. Door vanaf het begin de regie te hebben, zijn wij ervan overtuigd dat problematische schulden voorkomen kunnen worden. Wij komen direct op een sociale manier met de klant-debiteur in contact en deze positieve verbinding houden wij het hele invorderingstraject in stand. Onze sociale en verantwoorde manier van incasseren noemen wij JVI, Jongerius Verantwoord Incasseren. JVI resulteert in een positieve financiële positie van uw organisatie, een verantwoord debiteurenbeheer en gemotiveerde medewerkers. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij werken graag met u samen

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag of wilt u liever een persoonlijk antwoord op uw vraag, neem dan gerust contact met ons op óf laat uw gegevens achter, zodat wij u kunnen bellen.