Opdrachtgever

Volg ons op de weg die leidt naar Sociaal Verantwoord Incasseren

Jongerius vindt het belangrijk dat schulden van mensen niet onnodig oplopen en op tijd worden afgelost. Jongerius gaat voor een schuldenvrije toekomst. Wij vinden sociaal en verantwoord incasseren dan ook de enige logische manier waarop schulden geïnd worden.

Jongerius Verantwoord Incasseren (JVI)

Wij zijn de regisseur tussen preventieve maatregelen, uw debiteurenbeheer, schuldhulpverlening en incasso. Door vanaf het begin de regie te hebben, zijn wij ervan overtuigd dat problematische schulden voorkomen kunnen worden. Wij komen direct op een sociale manier met de debiteur in contact en deze positieve verbinding houden wij het hele invorderingstraject in stand. Onze sociale en verantwoorde manier van incasseren noemen wij JVI, Jongerius Verantwoord Incasseren. JVI resulteert in een positieve financiële positie van uw organisatie, een verantwoord debiteurenbeheer en gemotiveerde medewerkers.

Wij werken graag met u samen

Bent u nieuwsgierig wat Jongerius voor u kan betekenen, of heeft u een andere vraag? Laat hier een bericht achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.