Wij zijn Jongerius

Door onze strategische keuze om ons voornamelijk te richten en te specialiseren op Vastgoed- & Verhuur gerelateerde incasso, Overheidsincasso en incasso voor non-profit instellingen zijn wij ontwikkeld tot de organisatie die wij vandaag de dag zijn. Onze unieke aanpak brengt met zich mee dat wij nooit stil zitten, altijd met de blik vooruit gericht zijn, en tijdig anticiperen op ontwikkelingen in de markt met aansluitende of aanvullende diensten.

Wij ontzorgen opdrachtgevers o.a. bij hun uitdagingen ten aanzien van het nemen van preventieve maatregelen, debiteurenbeheer en incasso. Daarnaast proberen wij de klanten van onze opdrachtgevers te ondersteunen en te begeleiden naar een schuldenvrije toekomst middels onze duurzame en maatschappelijk verantwoorde incasso aanpak.
Het team van Jongerius bestaat momenteel uit 49 medewerkers, onder wie 7 gerechtsdeurwaarders en 3 juristen. Maatschappelijk verantwoord incasseren is ons vak, en dat doen we met passie. Samen met u gaan we voor het beste resultaat.

Mensen echt willen helpen zit in ons denken en handelen; het is onderdeel van ons DNA.”

Onze organisatie is zich reeds jaren geleden gaan specialiseren op het gebied van Huurincasso. Dit zijn wij als dusdanig in de markt verder gaan uiten door middel van ons label Jongerius Huurdesk.

Wij willen graag als partner gezien worden door onze opdrachtgevers en niet enkel als een dienstverlener. Samen met onze opdrachtgevers blijven kijken náár, en blijven ontwikkelen bínnen elkaars processen, om zo de aanpak van de schuldenproblematiek naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier streven we ernaar om dichter bij een duurzamere oplossing te komen in de incassodossiers van uw klanten. Hierbij zetten wij alle middelen in die binnen onze grenzen liggen en gaan daarbij zelfs over onze eigen grenzen heen!

Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

Richard

U kunt hierbij o.a. denken aan de inzet van onze buitendienstmedewerkers van de Jongerius Bezoekservice, onze collega’s van het FCT (Financial Care Team), of middels één van onze partners waarmee wij een strategische samenwerking hebben. Resulterend in een dalende debiteurenportefeuille voor u als opdrachtgever en het voorkomen van gedwongen huisuitzettingen. Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

8 redenen om voor Jongerius te kiezen.

Wij werken graag met u samen

Bent u nieuwsgierig wat Jongerius voor u kan betekenen, of heeft u een andere vraag? Laat hier een bericht achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.