Woningcorporaties

Woningcorporaties

Jongerius Huurdesk is ons label dat specifiek ontwikkeld is voor vastgoedorganisaties. Het is ons doel om vanuit Jongerius Huurdesk Woningcorporaties te ontzorgen door gezamenlijk het debiteurenbeheerproces en huurincasso proces te optimaliseren. Wij doen dit middels het door ons ontwikkelde JVI-totaalconcept (Jongerius Verantwoord Incasseren) waarin wij Woningcorporaties verschillende diensten en tools aanbieden, om te komen tot een socialer en een meer maatschappelijk verantwoord debiteurenbeleid, een positievere financiële positie van de organisatie en een hogere klantwaardering.

Voor huurders betekent JVI dat wij vanaf het eerste moment verbinding maken en deze op een positieve wijze trachten te behouden gedurende het gehele traject. Vanuit deze verbinding kunnen oplopende huurachterstanden voorkomen worden en werken wij tevens met de huurder samen om tot meer duurzamere oplossingen van hun (huur)schulden te komen.

Mensen echt willen helpen zit in ons denken en handelen; het is onderdeel van ons DNA.”

Onze organisatie is zich reeds jaren geleden gaan specialiseren op het gebied van Huurincasso. Dit zijn wij als dusdanig in de markt verder gaan uiten door middel van ons label Jongerius Huurdesk.

Wij willen graag als partner gezien worden door onze opdrachtgevers en niet enkel als een dienstverlener. Samen met onze opdrachtgevers blijven kijken náár, en blijven ontwikkelen bínnen elkaars processen, om zo de aanpak van de schuldenproblematiek naar een hoger niveau te brengen. Op deze manier streven we ernaar om dichter bij een duurzamere oplossing te komen in de incassodossiers van uw klanten. Hierbij zetten wij alle middelen in die binnen onze grenzen liggen en gaan daarbij zelfs over onze eigen grenzen heen!

Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

Richard de Bruijn

U kunt hierbij o.a. denken aan de inzet van onze buitendienstmedewerkers van de Jongerius Bezoekservice, onze collega’s van het FCT (Financial Care Team), of middels één van onze partners waarmee wij een strategische samenwerking hebben. Resulterend in een dalende debiteurenportefeuille voor u als opdrachtgever en het voorkomen van gedwongen huisuitzettingen. Alles met de inzet om samen met u als opdrachtgever en uw klant de schuldenproblematiek duurzamer aan te pakken.

8 redenen om voor Jongerius te kiezen

Wij werken graag met u samen

Bent u nieuwsgierig wat Jongerius voor u kan betekenen, of heeft u een andere vraag? Laat hier een bericht achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met u op.